Nyelv / Sprache / Language

Utolsó módosítás: 2022.02.21

Összes látogató eddigÖsszes látogató eddig8923

Sztplusz

A fa szeretete, s annak megmunkálása "családi örökség". Tevékenységünk három generáción át apáról fiúra szállt, mindig a kor igénye szerint változtatva, így lett a valamikori bognár műhelyből parkettakészítő üzem, s bővült ki később a lépcsőgyártással. Családunk 80 éve tevékenykedik a faiparban.

Jelenleg a vállalkozásnak két fő profilja van:

- hagyományos csaphornyos parketta, svédpadló, intarzia parketta, egyéb meleg burkolatok gyártása

- lépcső és egyéb egyedi asztalosipari termékek gyártása.

Vállalkozásunk fő célkitűzése, hogy kiváló minőségű, igényes termékekkel, precízen, a határidők pontos betartásával szolgálja ki vevőkörét, minél korszerűbb és környezetbarátabb technológiák felhasználásával. Korszerű gépparkunk lehetőséget biztosít arra, hogy ügyfeleink elképzelését meg tudjuk valósítani.

2011-ben a 136/2008. FVM rendelet alapján mikrovállalkozásunk fejlesztésére pályázatot nyertünk. Ennek keretében 2012-ben vállalkozásunk gépparkja egy hőpréssel, egy asztali marógéppel, egy hosszlyukfúróval és egy ipari lézerrel bővült. A beruházás 60%-ára támogatást kaptunk, amely támogatás 75%-át az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap, 25%-át a Magyar Állam nemzeti költségvetése finanszírozta. A 13.515.300,- Ft összegű beruházás 8.109.180,- Ft támogatással valósult meg, lehetővé téve, hogy a lerövidült munkafolyamatokkal több megrendelésnek eleget téve növelhessük dolgozói létszámunkat.